اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است
سرخط خبرها

سقوط مبهم دختربچه پنج ساله از پله | کودک آزاری یا حادثه

  • کد خبر: ۲۴۱۶۶۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
سقوط مبهم دختربچه پنج ساله از پله | کودک آزاری یا حادثه
نشانه‌هایی از کودک آزاری، تیم جنایی را به پزشکی قانونی کشاند تا علت مرگ یک دختربچه مشخص شود

به گزارش شهرآرانیوز، روی مچ دست‌ها و قسمتی از پشتش آثار سوختگی قدیمی دیده می‌شد. از طرفی روی سینه‌اش کبودی‌هایی وجود داشت که تازه ایجاد شده بود. معاینات پیکر دختربچه پنج‌ساله در پزشکی‌قانونی خراسان‌رضوی نشان از کودک‌آزاری داشت؛ به‌خصوص که کودک به‌علت ضربه مغزی جان باخته بود و احتمال کودک‌آزاری منجر به فوت نیز قوت گرفته بود. همه این مشاهدات منجر به آن شد که کارشناسان پزشکی‌قانونی بازپرس جنایی را در جریان پرونده قرار بدهند.

در روز‌های گذشته با گزارش یک مورد مرگ مشکوک به کودک‌آزاری که پیکر متوفی برای معاینات تخصصی به پزشکی‌قانونی خراسان‌رضوی منتقل شده بود، تیم جنایی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد راهی محل حادثه شد.

کشف علائم سوختگی

بررسی‌ها نشان می‌داد پیکر متعلق به دختربچه‌ای به نام فاطمه پنج‌ساله و ساکن مشهد است. بررسی‌های قاضی صادق صفری، بازپرس جنایی، نشان داد که روی پیکر متوفی علائمی همچون کبودی و سوختگی‌های قدیمی وجود دارد. این موضوع ظن کارشناسان پزشکی‌قانونی را مبنی بر کودک‌آزاری منجر به قتل احتمالی برانگیخته بود. 

بازپرس جنایی درحالی تحقیقات را در این‌باره آغاز کرد که پدر متوفی نیز در آنجا حاضر بود. این پدر جوان که یک پسربچه نه‌ساله نیز دارد، در پاسخ به سؤال‌های مقام قضایی درباره چرایی رخداد این حادثه، مدعی شد دخترش از پله‌های ساختمان سقوط کرده و به‌علت ضربه‌مغزی جان باخته است.

ماجرای سقوط از پله

بررسی‌های بعدی درباره نحوه وقوع حادثه با توجه به اظهارات پدر متوفی نشان داد که آنها همراه دیگراقوام همچون عمه و عمو و... در یک آپارتمان زندگی می‌کنند و بچه‌ها هر روز برای بازی روی پله‌ها می‌روند و مشغول بازی می‌شوند و روز حادثه این دختربچه به دلایلی نامشخص از روی پله‌ها سقوط کرده است.

پدر متوفی درحالی موضوع کودک‌آزاری را انکار می‌کرد که آثار کبودی روی سینه کودک به گواه کارشناسان پزشکی‌قانونی تازه بود. با دستورات مقام قضایی و مطالعه پرونده بالینی کودک که از سوی بیمارستان ارسال شده بود، کارشناسان نظر اولیه خود را تصحیح و اعلام کردند که این کبودی‌ها می‌تواند ناشی از فشار به قفسه سینه در عملیات احیای قلبی باشد.

آغاز تحقیقات تخصصی

موضوع کبودی‌های روی سینه از لحاظ آثار احتمالی جرم درحالی منتفی شد که هنوز پیگیری موضوع کودک‌آزاری و قتل ادامه داشت. با دستور بازپرس جنایی گروهی از کارشناسان پلیس آگاهی استان راهی محل وقوع حادثه شدند تا هم موضوع سقوط را بررسی کنند و هم وضعیت سلامت حسین، فرزند بزرگ‌تر، نیز به‌منظور مشخص‌شدن موضوع کودک‌آزاری پیگیری شود.

بررسی‌های تخصصی در مرکز پزشکی‌قانونی ادامه یافت تا علت دقیق ضربه‌مغزی کودک مشخص شود. براساس آنچه به دست آمد، با اظهارات پدر کودک که مدعی سقوط دختربچه از روی پله بودند، هم‌خوانی داشت. در ادامه، درحالی قاضی صفری دستور بازداشت پدر را صادر نکرد و پرونده با موضوع سقوط کودک به جمع‌بندی اولیه رسید که هم‌زمان تحقیقات دیگری برای مشخص‌شدن علت اصلی همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->